Over Dexxon

Ontdek vandaag nog hoe Dexxon uw verkoop- en distributieactiviteiten kan versterken

Sinds 1987 zet Dexxon zich in voor het leveren van hoogwaardige technologische oplossingen aan onze gewaardeerde partners in Europa en Noord-Amerika. Met onze focus op Philips opslagmedia en audio en ons eigen assortiment smartphone accessoires, bieden wij betrouwbare producten die voldoen aan de strenge markteisen.

Bij Dexxon hechten we veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en professionaliteit. Samen streven we naar groei en succes. Ontdek vandaag nog hoe Dexxon uw verkoop- en distributieactiviteiten kan versterken en laat ons u helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen.

Onderdeel van Leli Group Holding

Dexxon is onderdeel van Leli Group Holding, de organisatie die verantwoordelijk is voor het definiëren van het Philips storage media portfolio en merkhouder van Grixx.

Leli Group Holding is lid van BSCI en Sedex, vandaar dat we onze partners van producten voorzien die niet alleen betrouwbaar en hoogwaardig zijn, maar ook voldoen aan de strengste normen op het gebied van sociale verantwoordelijkheid.

Ons toegewijde team

Ons team van toegewijde professionals staat altijd voor u klaar, of u nu een gevestigde reseller of retailer bent of een groeiende onderneming die haar marktaandeel wil vergroten. Bij Dexxon geloven we in het belang van persoonlijke verbindingen en daarom zetten we ons in om uw bedrijf te laten groeien en te ondersteunen.

After-sales ondersteuning

After-sales ondersteuning is een belangrijk middel om klanttevredenheid en gebruikerservaring van onze producten te vergroten. Onze merk-websites bevatten allerlei tools die gebruikers kunnen raadplegen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van onze producten. Daarnaast kunnen zij ook altijd contact opnemen met een van onze after sales medewerkers.

Passie voor klanttevredenheid

Onze passie voor klanttevredenheid is wat ons onderscheidt. We streven ernaar om een service-ervaring te bieden die uw verwachtingen overtreft. Bij Dexxon gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen, maar ook om het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van uw succesverhaal.

Efficiënte logistieke dienstverlening

Dexxon is centraal gelegen in Alphen aan den Rijn, in de buurt van luchthaven Schiphol en de Rotterdams haven. Vanuit ons magazijn verzenden we dagelijks producten naar onze partners in binnen- en buitenland. Voor gedefinieerde business partners maken we gebruik van de GS1-standaarden voor nog meer efficiency in het logistieke proces.
Ons toegewijde team werkt met grote aandacht voor detail, zodat uw orders nauwkeurig worden verwerkt en op tijd worden geleverd.

Dexxon