Ons assortiment

Philips opslagmedia & Grixx smartphone accessoires

Philips Media Logo

Philips storage media: kwaliteit en betrouwbaarheid

Het Philips opslagmedia assortiment is gebaseerd op het good – better – best principe en bevat producten voor diverse marktsegmenten. Het portfolio bestaat uit USB flash drives, geheugenkaarten, solid state drives (SSD) en optische media.

Een compleet overzicht van al onze Philips producten vindt u op https://philips-media.com/

Om het hoge kwaliteitsniveau te allen tijde te garanderen, worden fabrikanten zorgvuldig geselecteerd en worden productiefaciliteiten regelmatig gecontroleerd. Ze voldoen ook aan de strenge eisen van de EICC/RBA (Responsible Business Alliance) op het gebied van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen.

SSD-drives

Duurzaamheid en efficiëntie

Philips SSD’s zijn gebouwd op geavanceerde flashgeheugentechnologie, waardoor mechanische componenten overbodig zijn. Dit resulteert in verbeterde duurzaamheid en schokbestendigheid. Ervaar energie-efficiëntie en een geruisloze werking, terwijl je profiteert van een snellere en soepelere computerervaring.

USB flash drives

Veelzijdigheid en prestaties

Kies uit een veelzijdig portfolio van Philips USB-flashdrives, waaronder de nieuwste versies 2.0, 3.0 en 3.1. Philips zorgt ervoor dat alle essentiële details binnen handbereik zijn met duidelijke en informatieve blisterverpakkingen. Til vandaag nog je opslagervaring naar een hoger niveau met Philips USB-flashdrives.

(Micro) SD-kaarten

Betrouwbaarheid en compatibiliteit

Philips-geheugenkaarten zijn de ideale keuze voor toepassingen die uitzonderlijke schrijfsnelheden vereisen. Ontworpen voor compatibiliteit met camera’s, drones en andere apparaten met SDHC/XC-kaartsleuven, leveren deze geheugenkaarten betrouwbare prestaties.

Over Dexxon
Grixx Logo

Blijf altijd verbonden met Grixx!

Grixx biedt een compleet assortiment mobiele accessoires waarmee u het gebruik van uw mobiele apparaat kunt optimaliseren. Elk product biedt veel waar voor zijn geld en wordt ontwikkeld en geproduceerd met respect voor zowel het milieu, de mensen als de arbeidsomstandigheden.

Het assortiment bevat onder andere koptelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers en charging en data kabels.

Powerbanks

Laad op en blijf verbonden met onze betrouwbare powerbanks!

Of je nu op reis bent, onderweg naar het werk, of gewoon op zoek bent naar een handige back-up voor je apparaten, powerbanks zijn een onmisbare accessoire in ons steeds meer verbonden leven. Bij ons vind je een uitgebreide collectie hoogwaardige powerbanks, zodat je nooit meer zonder stroom zit, waar je ook bent.

Kabels

Naadloze verbinding met onze synchronisatie- en oplaadkabels!

Om ervoor te zorgen dat je apparaat altijd optimaal presteert, bieden we ook een assortiment synchronisatie- en oplaadkabels aan. Met onze hoogwaardige kabels kun je gegevens overzetten, je apparaat synchroniseren met andere apparaten en tegelijkertijd opladen. Met duurzame materialen en betrouwbare connectiviteit zorgen onze kabels ervoor dat je altijd een naadloze verbinding hebt tussen jouw apparaat en andere apparatuur.

Over Dexxon

Koptelefoons

Hoor elk detail, voel elke beat!

Een van de essentiële accessoires die we aanbieden, zijn koptelefoons. Of je nu naar je favoriete muziek wilt luisteren of handsfree wilt bellen, onze koptelefoons bieden kristalhelder geluid en comfortabel gebruik. Met verschillende stijlen en functies, zoals draadloze connectiviteit en ruisonderdrukking, vind je bij Grixx de perfecte koptelefoon die past bij jouw behoeften.

Opladers

Snelladen voor iedereen!

In een wereld waarin we steeds afhankelijker worden van onze mobiele apparaten, is een betrouwbare en snelle oplader een absolute must. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuis, onze uitgebreide collectie opladers biedt de perfecte oplossing voor al je oplaadbehoeften. Met geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke ontwerpen leveren onze laders een ongeëvenaarde prestatie, zodat jouw apparaten altijd klaar zijn voor actie.