Dexxon distributeur GOODRAM SSD- en DRAM-geheugen

Dexxon data media and storage b.v., fabrikant/ importeur van opslagmedia en accessoires is aangesteld als exclusief distributeur van GOODRAM SSD- en DRAM-geheugen, USB-keys en geheugenkaarten in Nederland.

Dexxon data media and storage b.v. viert dit jaar haar 30-jarig bestaan en is vooral bekend als gespecialiseerd leverancier van tape media producten van alle grote merken, Philips flash geheugen en opslagmedia en Grixx smartphone en tablet accessoires.

“De producten van GOODRAM zijn een waardevolle toevoeging op ons huidige assortiment”, aldus Remco Smit, Sales Manager bij dexxon data media and storage b.v. “De producten geven invulling aan twee belangrijke markttrends: de groei van de SSD-markt, waarbij SSD-drives een geduchte concurrent zijn voor de traditionele HDD en daarnaast zien we dat de levensduur van computers en notebooks steeds vaker verlengd wordt, waarbij het upgraden van DRAM-geheugen onontbeerlijk is. Binnen onze huidige klantenkring wordt al steeds vaker gebruikgemaakt van interne SSD-drives en DRAM-modules, maar we zien ook mogelijkheden om nieuwe kanalen binnen te dringen met de producten van GOODRAM”.

Wilk Elektronik SA, strategisch partner van Toshiba Electronics Europe, is de Europese fabrikant en merkhouder van GOODRAM. Het DRAM-portfolio bevat modules van DDR 1 tot en met 4, waar “life time warranty” op van toepassing is. Omdat alle producten eerst getest worden voordat ze de state-of-the-art-fabriek in Polen verlaten zijn de producten zeer betrouwbaar en is het uitvalpercentage vrijwel nihil. De SSD-productlijn bevat zowel entry level producten als producten voor de veeleisende gamer of professionele gebruiker. De producten hebben een uitstekend prijs- prestatieverhouding en zijn interessant voor BtB-resellers en retailers.

GOODRAM is marktleider in Oost-Europa en CIS en wil groeien in West-Europa. Door het aanstellen van dexxon data media and storage b.v. verwacht GOODRAM zijn positie in Nederland verder uit te kunnen bouwen. Voor meer informatie over GOODRAM kunt u contact opnemen met dexxon, of ga naar www.goodram.com.

dexxon data media and storage b.v.
Curieweg 15
2408 BZ Alphen aan den Rijn
www.dexxon.nl
+31 (0)172 63 66 66

dexxon-30-jaar-220px