Philips

Flash-geheugen en optische media

Philips is wereldwijd het meest bekende Nederlandse merk en staat op de 43ste plaats in de Interbrand “Best Global Brands” lijst. Dexxon is in Europa de exclusieve distributeur van Philips flash-geheugen en optische media. 

Het portfolio bevat een complete lijn USB-keys, geheugenkaarten, externe SSD-drives en optische media die geproduceerd worden in fabrieken die voldoen aan de eisen van het BSCI, Business Social Compliance Initative.

Productinformatie, afbeeldingen en product sheets vindt u op www.memory-specialist.com.

USB-Keys

Philips USB-keys zijn beschikbaar in diverse behuizingen en opslagcapaciteiten variërend van 8 tot en met 256GB. Het portfolio bevat zowel USB 2.0- als USB 3.0-keys. De blisterverpakking is duidelijk en informatief.

Geheugenkaarten

Op het gebied van geheugenkaarten levert Philips de SDHC/ XC en micro-SDHC/ XC formaten. Het portfolio bevat zowel Class 4- als Class 10-varianten met opslagcapaciteiten variërend van 8 tot en met 256GB.

SSD Drives

Steeds meer traditionele harde schijven worden vervangen voor SSD-drives. De externe Philips SSD-drives zijn niet veel groter dan een creditcard en daardoor eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

Optische Media

Philips is een van de uitvinders van de CD/ DVD-technologie en biedt een complete, kwalitatief hoogwaardige lijn optische media. De lijn bevat CD-, DVD- en BluRay discs in cake box, slim case of jewel case-verpakking.

Contact

Tel: 0172-636666
Mail: info@dexxon.nl