Grixx

Alles voor je smartphone!

Grixx biedt een complete lijn accessoires voor smartphone en tablets. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten. Zo worden alle 8-pin kabels bijvoorbeeld MFI-gecertificeerd zodat ze – ook na een iOS update – op de juiste manier zullen blijven werken. Grixx onderschrijft het belang van gelijke en goede arbeidsomstandigheden voor iedereen binnen de productieketen, vandaar dat Grixx producten uitsluitend geproduceerd worden in fabrieken die voldoen aan de normen van het BSCI (Business Social Compliance Initiative). Dit betekent dat zij zich houden aan een code of conduct waaronder een verbod op kinder- en dwangarbeid, veilige en gezonde werkomstandigheden en vrijheid van (vak) vereniging en het recht op collectieve arbeidsonderhandelingen.

Grixx accessoires zijn onder te verdelen in vier categorieën:

Opladen

Een van de grootste ergernissen van mobiele gebruikers is een lege batterij en/ of geen oplaadmogelijkheden ter beschikking hebben. Daarom bevat het Grixx Optimum portfolio diverse producten die voorkomen dat gebruikers zonder stroom komen te zitten, waaronder (snel)laders, kabels en powerbanks.

Audio

Bij het selecteren van een koptelefoon zijn gebruikerswensen en -eisen belangrijk. Het Grixx Optimum koptelefoon portfolio bevat allerlei typen headphones voor dagelijks gebruik, maar ook om mee te sporten. Speciaal voor kinderen bevat het portfolio koptelefoons die begrensd zijn tot 86dB. 

Beschermen

Smartphones zijn kwetsbaar en worden zeer frequent gebruikt. Om het kostbare scherm te beschermen biedt Grixx voor iPhone 5/ 6/ 7/ 8 en X modellen tempered glass screen protectors. Deze screenprotectors zijn eenvoudig aan te brengen en gemaakt van gehard (9H) glas.

Handige accessoires

Het Grixx portfolio bevat allerlei handige accessoires die gebruikers helpen om de functionaliteit van hun mobiele apparaat nog beter te kunnen benutten. Het aanbod varieert van activity trackers en wifi repeaters tot handige car mounts waarmee smarphones handsfree in de auto gebruikt kunnen worden.

Categorie ‘opladen’

Dubbele USB-Oplader

Deze dubbele USB-oplader is geschikt voor het opladen van apparatuur met een USB-aansluiting. Ook geschikt voor het opladen van tablets via de 2.4A aansluiting.

Dubbele USB-Oplader met Wandcontactdoos

Met deze USB-lader kunt u twee USB-apparaten tegelijkertijd opladen terwijl u ook de beschikking houdt over een stopcontact.

Reisstekker met USB-Poorten

Deze reisstekker kan in meer dan 150 landen gebruikt worden en bevat twee USB-poorten voor het opladen van smartphones en tablets.

6-Ports USB Desktop Lader

Hiermee kunt u tot 6 apparaten tegelijkertijd opladen. Door gebruik te maken van de Quick Charge 2.0 poort kunt u tot 75% sneller opladen dan met een conventionele oplader.

Dubbele USB-Autolader

Geschikt voor het in de auto opladen van al uw apparatuur met een USB-aansluiting. Ook geschikt voor het opladen van tablets via de 2.1A aansluiting.

Dubbele USB-Autolader

De lader is in het bezit van een Qualcomm Quick Charge 2.0 poort waarmee u 50% van de batterij van uw smartphone kun opladen in slechts 30 minuten.

Dubbele USB-Autolader

De lader is in het bezit van een Qualcomm Quick Charge 3.0 poort en kan tot vier keer sneller laden dan conventionele opladers zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij.

Draadloze Oplader

Deze draadloze lader is zeer geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibel smartphones, waaronder Samsung Galaxy S-Series S6 en hoger en iPhone 8 en hoger.

3-in-1 Kabel

Deze handige USB 2.0 kabel is geschikt voor het opladen en synchroniseren van alle apparatuur met een 8-pin (Lightning), micro-USB of USB-C aansluiting.

Micro USB-Kabels

Grixx Optimum Micro USB-kabels zijn geschikt voor het synchroniseren en opladen van de laatste smartphones, tablets, MP3-spelers, PDA’s etc met micro-USB-aansluiting.

USB-C naar Micro USB

Deze kabel is geschikt voor het verbinden van USB-C apparatuur met ieder ander apparaat met een micro-USB connector, voor synchroniseren en opladen.

USB-C naar Micro USB Adapter

Deze micro-USB (female) naar USB-C (male) adapter maakt het mogelijk om uw micro-USB-kabels en apparatuur te gebruiken in combinatie met USB-C-apparatuur.

8-Pin (Lightning) Kabels

Grixx 8-pin (Lightning) kabels zijn MFI-gecertificeerd waardoor de kabels – ook na een iOS-update – goed zullen blijven werken.

8-Pin Kabels in iPhone kleuren

Om in stijl op te kunnen laden bevat het Grixx assortiment tevens 8-pin oplaadkabels in de iPhone kleuren ‘Space Grey’, ‘Gold’ en ‘Rose Gold’.

USB-C naar USB-C (High Speed)

Deze kabel is geschikt voor het tot stand brengen van een verbinding tussen twee USB-C apparaten, voor synchroniseren, opladen en audio & video toepassingen.

USB-C naar USB-C (Ultra Speed)

Deze kabel is geschikt voor het tot stand brengen van een verbinding tussen twee USB-C apparaten, voor synchroniseren, opladen en audio & video toepassingen.

USB-C naar USB 3.0

Deze kabel is geschikt voor het verbinden van USB-C apparatuur met allerlei apparaten met een USB-aansluiting, voor synchroniseren en opladen.

USB-C naar USB 3.0 Adapter

Deze USB 3.0 (female) naar USB-C (male) adapter maakt het mogelijk om USB kabels en apparatuur in combinatie met USB-C apparatuur te gebruiken.

Externe batterij, 2600mAh

Deze compacte, lichtgewicht batterij is uitgerust met een oplaadbare Samsung Lithium-Ion batterij en wordt geleverd inclusief micro-USB-kabel.

Externe batterij, 5200mAh

Deze powerbank is lichtgewicht, zeer compact en voorzien van een oplaadbare Lithium-Ion batterij. De oplaadcapaciteit wordt weergegeven door vier LED-lampjes.

Externe batterij, 8000mAh

Deze powerbank is licht van gewicht, compact en voorzien van een oplaadbare Lithium-Polymeer batterij. De powerbank heeft een geïntegreerde micro-USB- kabel.

Categorie ‘Audio’

Kinderkoptelefoon

Deze vrolijke koptelefoon is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderoren en begrensd tot 86dB. De hoofdband is zeer buigzaam en met de verkleiner geschikt voor vrijwel ieder kinderhoofd.

Retro Overband Koptelefoon

De gebruikte kleuren en materialen geven de koptelefoon een retro look & feel en de verstelbare hoofdband en zachte oorkussens maken dat de koptelefoon comfortabel te dragen is.

In-ear Koptelefoon

Met deze comfortabele in-ear koptelefoon kunt u naar uw favoriete muziek luisteren. Te gebruiken in combinatie met smartphones, MP3 spelers of andere apparatuur met een audioaansluiting

In-ear Koptelefoon met remote

Deze in-ear koptelefoon heeft een remote button in de kabel waarmee u eenvoudig kunt wisselen tussen naar muziek luisteren en het beantwoorden van telefoonoproepen.

Bluetooth in-ear Koptelefoon met Afstandsbediening

Ingebouwde magneetjes zorgen dat de twee koptelefoons aan elkaar vastklikken als u de koptelefoon niet gebruikt. De koptelefoon is geschikt voor gebruik met allerlei smartphones, tablets en andere apparatuur.

Audiokabel

Kabel voor het verbinden van twee apparaten met een 3.5 audioaansluiting. Kan ook gebruikt worden als verlengkabel voor koptelefoons, speakers of microfoons.

Audiosplitter

Kabel voor het verdelen van het audiosignaal over twee audioapparaten zoals b.v. koptelefoons.

Draadloze In-ear Sport Koptelefoon

Met de “Safety Mute” toets kunt u de muziek dempen (bijvoorbeeld als verkeersomstandigheden dat noodzakelijk maken) en telefoonoproepen beantwoorden.

In-ear Sport Koptelefoon met nekband

In het snoer is een microfoon geïntegreerd waardoor u ook moeiteloos telefoongesprekken kunt beantwoorden. De ergonomische oordopjes passen prima in het oorkanaal en vallen er niet uit.

Sport Koptelefoon Nekband met ear buds

In het snoer is een microfoon geïntegreerd waardoor u ook moeiteloos telefoongesprekken kunt beantwoorden. De ear buds rusten tegen het oorkanaal en sluiten de gehoorgang dus niet volledig af.

Categorie ‘beschermen’

Tempered Glass Screenprotectors

Tempered glass screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en voorkomen dat u na een val het (dure) display van uw smartphone moet vervangen. Beschikbaar voor iPhone 5/5S/5SE/5C, iPhone, 6/6S/ 7/ 8 en iPhone X.

Categorie ‘Handige Accessoires’

Activity Tracker

Met deze activity tracker kunt u dagelijks het aantal stappen, verbruikte calorieën en afgelegde afstand monitoren. De tracker houdt ook uw slaappatroon in de gaten en toont inkomende telefoonoproepen en berichten.

Autohouder met zuignap

Met deze autohouder kunt u uw smartphone ook veilig in de auto gebruiken. Met de zuignap eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Geschikt voor smartphones en andere apparatuur tot een breedte van 80mm.

Autohouder voor ventilatierooster

Deze universele autohouder is eenvoudig te bevestigen op het ventilatierooster van uw auto en geschikt voor alle smartphones, iPods, MP3 spelers en allerlei andere apparatuur met een breedte van 53 tot 75mm.

Autohouder (magnetisch)

Met deze autohouder kunt u uw smartphone, MP3 speler of ander apparaat ook veilig in de auto gebruiken. De basis is eenvoudig te bevestigen op het ventilatierooster van uw auto.

USB 2.0 HUB

Deze USB 2.0 HUB met ingebouwde kaartlezer is geschikt voor Pc’s, notebooks etc. en kan gebruikt worden in diverse hoeken en posities.

USB 3.0 HUB

Met deze Super-Speed 3.0 HUB kunt u het aantal USB- poorten van uw Mac of PC uitbreiden.

Toolkit

Deze toolkit bevat 30 verschillende bitjes, een handvat en bithouder en is het ideale gereedschap voor het monteren, repareren of modificeren van allerlei apparaten.

Stylus (carbon look)

Deze balpen & stylus voorkomt vingerafdrukken op het scherm van uw smartphone en tablet. Voor gebruik met tablets en smartphones met een capacitief scherm.

Stylus

Deze balpen & stylus voorkomt vingerafdrukken op het scherm van uw smartphone en tablet. Voor gebruik met tablets en smartphones met een capacitief scherm.

WiFi Repeater

Deze wifi repeater vergroot het bereik van wifi netwerken, zodat u ook in de tuin, op zolder of in de kelder toegang heeft tot het internet.

Creditcard wallet

Deze zelfklevende creditcard wallet is eenvoudig aan te brengen op de achterkant van uw smartphone of smartphone case. 

Contact

Tel: 0172-636666
Mail: info@dexxon.nl