Andere Merken

Wij willen de partij zijn die zorgt voor het beste schaprendement op het gebied van opslag media, computer- en mobiele accessoires. Om dit te kunnen realiseren leveren we naast Philips en Grixx ook nog een aantal andere merken zoals Sony, Intenso, Emtec en Kodak.

Sony

Dexxon is distributeur van Sony audioproducten. Voor Sony geldt ook dat de naamsbekendheid hoog is. De Sony EX15LP, E9 en EX15AP staan respectievelijk op de 1e, 2e en 3e plaats in de Europese GFK-ranking en vormen een waardevolle aanvulling op uw audio-schap.

Intenso

Ons assortiment bevat een aantal powerbanks en harde schijven van het merk Intenso. Intenso levert kwalitatieve producten tegen een redelijke prijs

Emtec

Emtec biedt een complete lijn flash-geheugen, waaronder USB-keys en geheugenkaarten. De range USB-keys biedt een grote diversiteit aan behuizingen en capaciteiten. De 3D collectible-range bevat producten die onder licentie geproduceerd worden (o.a. Looney Tunes, Smiley en Hanna Barbera).

Kodak

Kodak is een bekend merk in het fotokanaal. Het portfolio bevat USB-keys en geheugenkaarten. De USB-keys zijn leverbaar in USB2.0- en USB 3.0-variant met diverse opslagcapaciteiten. De geheugenkaarten zijn leverbaar in Class 4 en Class 10.

Contact

Tel: 0172-636666
Mail: info@dexxon.nl