Ons aanbod

Ons product portfolio bestaat uit flash-geheugen, optische media, smartphone & tablet accessoires en andere gerelateerde producten.

Grixx

Grixx biedt een complete lijn accessoires voor smartphone en tablets. Grixx onderschrijft het belang van gelijke en goede arbeidsomstandigheden voor iedereen binnen de productieketen. vandaar dat Grixx producten uitsluitend geproduceerd worden in fabrieken die voldoen aan de normen van het BSCI (Business Social Compliance Initiative). Dit betekent dat zij zich houden aan een code of conduct waaronder een verbod op kinder- en dwangarbeid, veilige en gezonde werkomstandigheden en vrijheid van (vak) vereniging en het recht op collectieve arbeidsonderhandelingen.

Philips

Philips is wereldwijd het meest bekende Nederlandse merk en staat op de 43ste plaats in de Interbrand “Best Global Brands” lijst. Dexxon is in Europa de exclusieve leverancier van Philips flash-geheugen en optische media. 

Het portfolio bevat een complete lijn USB-keys, geheugenkaarten, externe SSD-drives en optische media die geproduceerd worden in fabrieken die voldoen aan de eisen van het BSCI, Business Social Compliance Initative.

Andere merken

Wij willen de partij zijn die zorgt voor het beste schaprendement op het gebied van opslag media, computer- en mobiele accessoires. Om dit te kunnen realiseren leveren we naast Philips en Grixx ook nog een aantal andere merken zoals Sony, Intenso, Emtec en Kodac.

Private label

Naast eigen -en distributiemerken kunnen we ook producten onder private label leveren. Onze sourcing afdeling heeft de beschikking over een groot netwerk van betrouwbare, gekwalificeerde leveranciers. Daardoor zijn we in staat om geheel naar uw wensen en eisen een product samen te stellen.

Contact

Tel: 0172-636666
Mail: info@dexxon.nl