Als gespecialiseerd distributeur levert Dexxon een breed en diep assortiment opslagmedia en andere computer supplies & -accessoires. Het product portfolio bestaat uit USB keys, geheugenkaarten, smartphone & tablet accessoires, blanco CD’s en DVD’s, vele andere gerelateerde producten en netwerk storage producten.


Focusmerken

Om een goede productkwaliteit te kunnen garanderen kiest dexxon uitsluitend voor A-merken en een nauwe en duurzame samenwerking met haar partners. Dexxon is exclusief distributeur van Philips opslagmedia en Grixx Optimum smartphone -en tablet accessoires. Op het gebied van audio vormen de hoofdtelefoons van Sony een waardevolle aanvulling op ons assortiment.


Tape cartridges voor professionele storage omgevingen

Aan zakelijke resellers en integrators levert Dexxon een compleet assortiment tape cartridges. Het aandeel van LTO tapes groeit nog steeds. Dexxon vertegenwoordigt uitsluitend de A-merken, waaronder HP, IBM, Sony, Maxell, Sun Storage Tek en Fuji.

Veel datacenters werken met gelabelde tapes. De barcodelezer van de robot identificeert de tapes aan de hand van het tape label waarna de robotarm ze in de lader plaatst. Het is hierbij van groot belang dat de tapes op de juist manier van een label zijn voorzien en dat de barcode-informatie correct is. U kunt bij Dexxon de tapes zowel met los label als reeds voorzien van een label bestellen.


Logistieke dienstverlening

Dexxon focust op excellente logistieke dienstverlening. Ook als het gaat om bijvoorbeeld het (klant-specifiek) labellen van producten, wil Dexxon optimale flexibiliteit bieden. Steeds meer klanten besteden hun logistieke operatie uit en de drop shipment mogelijkheden van Dexxon sluiten daar naadloos op aan.


Hoge service levels

Dexxon wil zich onderscheiden met hoge service levels. Een enthousiast team staat ervoor in dat die levels steeds waargemaakt worden. Voor het team zijn 24-uurs leveringen in de Benelux en daar buiten de normaalste zaak. De uitleveringsgraad van complete orders is hoog en het aantal incorrecte leveringen laag.